Facebook    Twitter
Your Choice Catering Alkmaar Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Koelmalaan 568
1812 PS Alkmaar
tel. 072 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Barbecue

Zelfs de grootste vleeshater krijgt vlinders in zijn of haar buik als er gebarbecued wordt. Het zomerse idee van een grillfeest kun je tegenwoordig het hele jaar vasthouden, want bij Your Choice Catering Alkmaar barbecueën we het hele jaar door. Met vlees, vis en natuurlijk vegetarische lekkernijen!

BBQ op kolen of gas

U kent allemaal de barbecuefanaten die dol zijn op de originele smaak van de kolenbarbecue. Your Choice Catering Alkmaar komt deze barbecueliefhebbers graag tegemoet! Onze kolenbarbecue is top of the bill en voorziet het vlees, de vis en de groente van die 'echte' barbecuesmaak.
Maar Your Choice Catering Alkmaar beseft maar al te goed dat een gasbarbecue erg comfortabel is. Geen gedoe met kolen en steeds goed op temperatuur, waardoor de kans op mislukkingen tot een minimum beperkt is. Met Your Choice Catering Alkmaar zijn mislukkingen sowieso tot een minimum beperkt, want onze grillprofessionals zorgen ervoor dat uw barbecue tot in de puntjes verzorgd wordt.

Vers en puur

Al onze barbecues bestaan uit verse en pure ingrediënten. Your Choice Catering Alkmaar gebruikt eersteklas vlees en vis en alle groentegerechten en salades worden vers bereid. U regelt een BBQ voor uzelf, uw familie of uw zakenrelaties bij Your Choice Catering Alkmaar al voor een bedrag vanaf €. 13,50 per persoon. En daarbij zijn niet alleen de culinaire zaken inbegrepen, maar krijgt u ook alle andere materialen. En na afloop nemen we de borden, het bestek, de schalen en de kopjes gewoon weer mee. Wij doen namelijk zelf de afwas!

Top BBQ

We mogen onszelf bij Your Choice Catering Alkmaar best rekenen tot de top BBQ cateraars van Nederland. Zonder op te scheppen, mogen we zeggen dat we de beste barbecues organiseren, met de beste grillspijzen en de beste grillspecialisten om deze klaar te maken. Diverse verse broodsoorten met kruidenboter, aïoli, verse maïskolven, salades, fruit en vegetarische barbecuegerechten worden door onze mensen tongstrelend bereid en oogstrelend gepresenteerd. Your Choice Catering Alkmaar combineert professionaliteit en vakmanschap met persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Uw wensen staan centraal!

Sfeerbeleving

Your Choice Catering Alkmaar weet dat een BBQ niet alleen een kwestie van eten en drinken is. Een barbecue is een sfeerbelevenis die bestaat uit eten, drinken, goed gezelschap en een fijne ambiance. Daarom kunt u er van op aan dat we uw barbecue niet alleen voorzien van de juiste vlees- en groentesoorten, maar ook van de perfecte aankleding en decoratie. Your Choice Catering Alkmaar zorgt ervoor dat uw barbecue van begin tot eind een feest is voor elke gast, van jong tot oud!

Uw wensen centraal

Uiteraard kunt u uw wensen op elk gebied aan ons kenbaar maken. Het is vanzelfsprekend dat wij iedereen met speciale dieetwensen tegemoet kunnen komen. Maar Your Choice Catering Alkmaar gaat veel verder dan dat. Van de barbecuepakketten die we zorgvuldig en evenwichtig samengesteld hebben, mag u naar hartenlust afwijken. Deze drie pakketten zijn slechts bedoeld om u een idee te geven van wat er bij ons op BBQ gebied mogelijk is.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Drankje erbij?

Geen enkele barbecue is af zonder een koel glas fris, bier of een lekker wijntje erbij. Your Choice Catering Alkmaar kan u en uw gezelschap ook daarin volledige ondersteuning verlenen. Alholische dranken, frisdranken, wijn, u kunt bij ons alles bestellen dat u nodig heeft om uw barbecue tot een super geslaagd festijn te maken. De glazen, een eventuele tapinstallatie en alle andere benodigdheden zijn bij het drankenarrangement inbegrepen.

Toetjes

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar als u na al dat barbecuegeweld nog ruimte heeft voor een toetje, is Your Choice Catering Alkmaar weer van de partij! Ons nagerechten aanbod is net zo divers als al onze andere concepten. Zo kunnen we een compleet dessertbuffet bij u aanleveren, bestaande uit ijs, mousse, bavarois, fruit en gebak. Maar u kunt ook een heuse ijskar of toetje uit eigen keuken bij ons bestellen. Daar krijgt u toch nu al trek van?

Voor al uw vragen of opmerkingen staan wij u met alle plezier ter beschikking. Bel of mail ons geheel vrijblijvend. Onze offertes en professionele adviezen zijn gratis en zonder verdere verplichtingen.

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in.