Facebook    Twitter
Your Choice Catering Alkmaar Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Koelmalaan 568
1812 PS Alkmaar
tel. 072 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Alkmaar - Bedrijfsfeesten

U viert dat uw bedrijf tien jaar bestaat? Of u heeft een jaarlijks teamevent op de planning staan? Your Choice Catering Alkmaar organiseert uw bedrijfsfeest tot in de puntjes, vanaf het moment van ons eerste overleg tot en met het opruimen van de rommel. Your Choice Catering Alkmaar neemt u alles uit handen en verzorgt een bedrijfsfeest waar u en uw gasten nog heel lang met plezier aan terugdenken.

Totale verzorging

Your Choice Catering Alkmaar is breed inzetbaar als het gaat om het regelen van uw bedrijfsfeest. We leveren niet alleen de smakelijkste hapjes en drankjes, ons team kan ook ieder ander onderdeel van het feest voor haar rekening nemen. U hoeft zich nergens om te bekommeren; muziek, aankleding, entertainment, noem het maar op, wij regelen het voor u. Your Choice Catering Alkmaar luistert naar uw wensen en maakt samen met u een plan. Onze jarenlange ervaring in het cateren en organiseren van bedrijfsfeesten zetten we voor de volle 100% in om van uw bedrijfsevent een groot succes te maken.

Bedrijfsfeest op maat

Maatwerk op elk gebied, dat is wat Your Choice Catering Alkmaar hoog in het vaandel heeft staan. Bedrijfsfeesten met net dat beetje extra, zowel wat betreft de culinaire kant als de omlijsting. Kiest u voor een zomerse barbecue? Of schotelt u uw gasten liever een van onze geweldige buffetten voor? Ziet u meer in ons walking dinner arrangement? Een walking dinner levert een informele sfeer op, waarbij uw gasten zich vrij door de feestlocatie kunnen bewegen terwijl om het kwartier culinaire hoogstandjes uitgeserveerd worden door ons vakkundig bedienend personeel. De gerechtjes vormen samen een volledige maaltijd waar u zeker van zult genieten. Maar ook als u een andere voorstelling heeft van hoe uw bedrijfsfeest vorm zou moeten krijgen, is dat bij Your Choice Catering Alkmaar geen enkel probleem.

Diverse buffetten

Your Choice Catering Alkmaar heeft diverse uitgebalanceerde en zorgvuldig samengestelde buffetten in haar aanbod. Buffetten zijn tijdens bedrijfsfeesten nog steeds onverminderd populair. En Your Choice Catering Alkmaar heeft op dat gebied een behoorlijke naam opgebouwd de afgelopen jaren. Hoewel we een aantal buffetten voorgeselecteerd hebben voor u, bent u uiteraard geheel vrij in het aanpassen van de buffetten naar uw eigen smaak en budget. Klik op onze site door naar de diverse buffetten en informeer geheel vrijblijvend naar de eindeloze mogelijkheden die Your Choice Catering Alkmaar u biedt.

Gastvrij welkom

Uw gasten verdienen bij aanvang van het bedrijfsfeest een gastvrij welkom. Voor Your Choice Catering Alkmaar is dat vanzelfsprekend, want gastvrijheid zit in ons dna. Als u dat wilt bieden we uw gasten niet alleen een glas prosecco of champagne aan, maar zorgen we ook nog voor een ceremoniemeester die de mensen netjes introduceert. Wellicht wilt u echter een ludiekere welkomstactiviteit? Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Ludiek of formeel, humoristisch of in stijl, wij heten uw gasten altijd van harte welkom!

Vragen?

Your Choice Catering Alkmaar besluit uw bedrijfsfeest met net zoveel enthousiasme als het begon. En het mooiste is dat wij na afloop alles weer opruimen en afwassen. Wilt u weten wat wij voor uw specifieke bedrijfsfeest aan kunnen bieden? Vraag het vandaag nog en wees aangenaam verrast over ons aanbod. Het verplicht u tot niets!