Facebook    Twitter
Your Choice Catering Alkmaar Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Koelmalaan 568
1812 PS Alkmaar
tel. 072 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Alkmaar - Bedrijfsopening

Your Choice Catering Alkmaar is de aangewezen partij om uw bedrijfsopening tot een daverend succes te maken. Opent u een geheel nieuw bedrijf of staat uw bedrijf voor een verhuizing of een heropening in hetzelfde pand? Zo'n nieuwe start vraagt om een feestelijke inhuldiging! Een bedrijfsopening is een grootse gebeurtenis voor uzelf en uw mensen en dat wilt u delen met iedereen. Uw medewerkers, hun families, uw zakenrelaties en andere betrokkenen beleven met Your Choice Catering Alkmaar een bedrijfsopening waar men nog lang over napraat.

Bedrijfsopening = maatwerk

Maatwerk is datgene dat Your Choice Catering Alkmaar levert op alle gebieden. Een bedrijfsopening is bij uitstek een gelegenheid die zowel persoonlijk als zakelijk bij u moet passen. Vandaar dat Your Choice Catering Alkmaar luistert naar uw wensen en kijkt naar de aard van uw bedrijf en de bedrijfscultuur bij de verzorging van uw (her)opening. We kunnen ons voorstellen dat u het te druk heeft om alles zelf te regelen, dus neemt ons team u zowel de catering als de hele organisatie uit handen. Your Choice Catering Alkmaar is perfectionistisch tot in het detail; ons culinaire aanbod is zeer breed en van hoge kwaliteit, net als onze expertise in het verzorgen van de entourage en het entertainment.

Compleet pakket

U heeft vast al nagedacht over hoe uw bedrijfsopening er uit zou moeten zien. Misschien heeft u daarbij al beelden, misschien ook helemaal niet. Your Choice Catering Alkmaar kan u in beide gevallen helpen om een en ander in goede banen te leiden. Wij beschikken over een team dat bestaat uit vakmensen die hun sporen in de catering business ruimschoots verdiend hebben en die hun ervaring graag gebruiken om van uw bedrijfsopening een speciale aangelegenheid te maken. Your Choice Catering Alkmaar kan een compleet pakket voor u verzorgen of slechts één of twee onderdelen. Behalve de hapjes en de drank zijn we ook bedreven in het aankleden van de feestlocatie in elke stijl die u wenst, waarbij het entertainment ook door ons geregeld kan worden.

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Traditie

Een traditie als de 'hoogste punt viering' vinden we bij Your Choice Catering Alkmaar iets om zekeer te koesteren! De 'hoogste punt viering' is een aparte gebeurtenis die u graag wilt vieren als 'hoogtepunt' in aanloop naar uw bedrijfsopening. Misschien ziet u dit moment zelfs als bedrijfsopening en viert u het als zodanig. Your Choice Catering Alkmaar maakt van uw hoogste punt viering een happening voor jong en oud. Valt de hoogste punt viering samen met de wintermaanden? Trakteer uw medewerkers en andere genodigden dan op snert, pannenkoeken en chocolademelk! Of ga samen lekker haring happen! Onze creativiteit kent voor wat betreft een dergelijk evenement geen grenzen. Heeft u een suggestie of een eigen voorstel? Laat het ons weten, want voor Your Choice Catering Alkmaar is niet gauw iets te gek…

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijfsopening of uw hoogste punt viering kunnen betekenen? Bel of mail voor een offerte en/of advies op maat gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.