Facebook    Twitter
Your Choice Catering Alkmaar Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Koelmalaan 568
1812 PS Alkmaar
tel. 072 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Entertainment

Geen enkel feest, event of evenement - privé of zakelijk - is compleet zonder een bepaalde vorm van amusement of entertainment. Your Choice Catering Alkmaar regelt niet alleen de catering voor uw bedrijfsfeest, verjaardag of bruiloft, wij zijn ook zeer bedreven in het organiseren van het passende entertainment. Muziek, een onderhoudende cabaret act, een goochelaar voor de kids, u noemt het maar op of wij kunnen ervoor zorgen. Wij maken niet alleen de culinaire kant van uw feest of event tot een belevenis, maar Your Choice Catering Alkmaar verhoogt ook de amusementswaarde aanzienlijk!

Feestlocatie op maat

Your Choice Catering Alkmaar heeft een team met vaklui waar we apetrots op zijn. Onze mensen beschikken over horeca- en cateringvaardigheden van het hoogste niveau en ook hun creativiteit kent geen grenzen. Ze draaien hun hand niet om voor een zinderende teamactiviteit of een spannende familiedag. Heeft u voor uw bedrijfsopening animatie nodig voor de kleintjes? Dat is voor Your Choice Catering Alkmaar geen enkel probleem. Your Choice Catering Alkmaar maakt uw feestlocatie tot elke gewenste wereld. We zorgen voor amusement, decoratie en alle andere zaken die van uw feest een gedenkwaardig evenement te maken. Wat dacht u van een feestzaal in skihut sfeer of een heuse western saloon? Heeft u zelf ideeën? Aarzel dan niet om ons te vragen naar de mogelijkheden!

DJ of live band?

Als u een jubileum viert, een examenfuif geeft of gaat trouwen, hoort daar natuurlijk ook muziek bij. Your Choice Catering Alkmaar boekt voor u iedere vorm van muziek die u wenst. Van een DJ, live band of zangduo tot een Marco Borsato look-a-like, alles kan! We bezorgen u iedere muziekstijl of speciale act om uw event de nodige swing te geven. Voor Your Choice Catering Alkmaar bestaat het zinnetje "dat gaat niet lukken", helemaal niet. De beste country & westernband van het land? Een DJ met dance muziek? Of een humoristische act om de gasten te laten schateren van het lachen? U zegt het maar, wij regelen het voor u.

Persoonlijke aandacht

Your Choice Catering Alkmaar is zorgvuldig in haar manier van communiceren met u, degene die een feest of event te vieren heeft. Voor alle wensen hebben we een luisterend oor; we passen ons aanbod aan uw evenement aan. Your Choice Catering Alkmaar heeft voor elke receptie, bruiloft, bedrijfsopening en iedere andere gelegenheid het juiste entertainment. Deel uw wensen met ons en wij houden overal rekening mee, ook met uw budget. Professioneel, vakkundig en persoonlijk betrokken ondersteunen we u om een super geslaagd feest te organiseren op alle fronten. Wij beloven dat niet alleen, maar doen het ook echt!

Your Choice Catering Alkmaar heeft te veel aanbod aan entertainment om op haar site te vermelden. Vandaar dat we u graag uitnodigen om ons - geheel vrijblijvend - te bellen of te mailen met uw vragen en verzoeken. Zonder verdere verplichtingen doen we u vervolgens een passend aanbod of geven we u een professioneel advies op iedere catering & partyservice vraag.

Bel vandaag nog gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.