Facebook    Twitter
Your Choice Catering Alkmaar Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Koelmalaan 568
1812 PS Alkmaar
tel. 072 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Alkmaar - Bruiloften

Je trouwt niet elke dag, je trouwt als het goed is maar één keer in je leven. Maar ook als het niet de eerste keer is dat je de sprong waagt, kan Your Choice Catering Alkmaar ervoor zorgen dat je trouwdag een bijzondere, gedenkwaardige dag zal zijn.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Ons team maakt van iedere huwelijksdag een uniek festijn dat precies aansluit bij wat jullie, het bruidspaar, graag willen. Je krijgt namelijk niet veel kansen om het over te doen

Kennis en ervaring

Your Choice Catering Alkmaar heeft sinds ruim twintig jaar kennis en ervaring opgedaan met het organiseren en cateren van huwelijksfeesten. Onze staf is zich er terdege van bewust dat er op een trouwdag duizend en een dingen mis kunnen gaan. Vandaar dat wij ervoor zorgen dat jullie grote dag van begin tot eind op rolletjes loopt. Your Choice Catering Alkmaar bezorgt jullie niet alleen het bruiloftsfeest dat bij jullie past, maar laat jullie genieten van je trouwdag terwijl je nergens omkijken naar hebt, behalve naar elkaar. We stellen bij de organisatie en de planning jullie wensen centraal. Wil je een spectaculaire vuurwerkshow? Dan regelen we dat. Wil je een strandceremonie in scène zetten? Geen enkel probleem. Persoonlijke aandacht, maatwerk en betrokkenheid staan bovenaan bij Your Choice Catering Alkmaar.

Trouwen op jouw manier

Het is elke keer weer een uniek gebeurtenis: je stapt in het huwelijksbootje met degen waar je van houdt. Voor Your Choice Catering Alkmaar betekent een huwelijksfeest organiseren iedere keer weer een bijzondere uitdaging. We willen namelijk dat jullie je trouwerij kunnen vieren op jullie eigen manier. We vinden het belangrijk dat we je een luisterend oor bieden om zo zeker ervan te zijn dat we het huwelijksfeest aanpakken op de wijze waarop jullie dat willen. Your Choice Catering Alkmaar zet alles op papier: van de hapjes, buffetten, dranken en andere catering items tot en met de afspraken over entertainment en aankleding van de feestlocatie. Your Choice Catering Alkmaar is er trots op te kunnen garanderen dat alle afspraken zullen worden nagekomen volgens het draaiboek dat we samen opstellen.

Culinaire mogelijkheden

Your Choice Catering Alkmaar heeft voor wat de catering van jullie trouwfeest betreft ongelooflijk veel mogelijkheden op culinair gebied. Van een tapasarrangement tijdens de receptie tot en met een uitgebreid diner voor jullie gasten en alles wat er tussenin zit. We verzorgen op jullie verzoek een intieme lunch met alleen de naaste familie tot en met een uitgebreid en overvloedig buffet voor honderden bruiloftsgasten. Uiteraard willen we jullie graag tegemoet komen als jullie andere wensen hebben dan de vaste concepten die we op onze site laten zien.

Gegerandeerd succes

Your Choice Catering Alkmaar is er veel aan gelegen om de goede naam die we hebben als het op huwelijksfeesten aankomt, hoog te houden. Ons team bestaat uit gedreven, geschoolde horecamensen met dienstverlening in hun dna. Dankzij hen hoeven jullie je gedurende de trouwdag en in aanloop daar naartoe nergens druk over te maken. Als Your Choice Catering Alkmaar zegt dat jullie bruiloft een gegarandeerd succes wordt, dan bedoelen we ook dat jullie bruiloft een gegarandeerd succes wordt! Boeken jullie je huwelijksfeest bij ons? Dan bieden we je op voorhand al een proefdiner aan met jullie getuigen en de beide ouderparen. Een goed begin van een lang en gelukkig huwelijk, nietwaar?

Onze trouwlocaties

Your Choice Catering Alkmaar is niet alleen ervaren in het organiseren van de bruiloft van het jaar voor jullie; we beschikken ook over de meest bijzondere trouwlocaties verspreid over heel Nederland. Niet alleen voor de bekende grote kastelen en landgoederen kunnen jullie bij ons terecht, maar ook voor speciale plekken die vaak erg romantisch en intiem zijn. Hoe groot jullie gezelschap ook is, wij hebben de ideale trouwlocatie voor jullie.

Vanzelfsprekend vind je op onze site niet elke trouwlocatie uit ons aanbod. Wil jij die ene trouwlocatie die er niet bij staat? Vraag ons ernaar en we kunnen het zeker voor je in orde maken.

Vragen, opmerkingen en verzoeken kun je ons mailen via het contactformulier of je belt ons vrijblijvend en geheel zonder verplichtingen gewoon op. We zitten voor je klaar!

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.