Facebook    Twitter
Your Choice Catering Alkmaar Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Koelmalaan 568
1812 PS Alkmaar
tel. 072 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Materialen

Your Choice Catering Alkmaar is met nadruk geen materialenverhuur bedrijf. Ondanks dat kan Your Choice Catering Alkmaar u voorzien van party en cateringmaterialen als onderdeel van een van de door u ingehuurde cateringdiensten.

Een extraatje

Your Choice Catering Alkmaar houdt niet van half werk. Wij pakken ons catering en partydiensten serieus en degelijk aan. Voor Your Choice Catering Alkmaar is uw feest of evenement een totaalplaatje, waar niet alleen de hapjes en de drankjes deel van uitmaken. Voor ons betekent dat dat wij ook de materialen en benodigde attributen voor u kunnen verzorgen. Your Choice catering Alkmaar dat is lekker eten en drinken en een extraatje. Dat extraatje is onze service op het gebied van materialen en entertainment. Your Choice Catering Alkmaar brengt overigens als standaard service bij al haar arrangementen serviesgoed, glazen en bestek gratis mee.

Party styling

Party styling en het creëren van de juiste sfeer tijdens uw feest of event, past precies in het straatje van Your Choice Catering Alkmaar. We zorgen ervoor dat de locatie aangekleed wordt met styling items die aansluiten bij de aard van het feest en de aard van het gezelschap. Ons team kan in overleg met u de bloemen, slingers, planten en verlichting aanbrengen. Op die manier past de ambiance die tot stand komt perfect bij het feest dat we voor u organiseren. Heeft u speciale wensen? Wilt u bijvoorbeeld uw locatie om laten toveren in een totaal andere wereld? Laat het rustig over aan Your Choice Catering Alkmaar. Wij creëren sfeer, ambiance en meer. Uw feest wordt een gebeurtenis waar iedereen met veel plezier op terugkijkt!

Catering en meer

Onze eigen designstudio ontwerpt en maakt in nauw overleg met u, het totaalconcept voor ieder feest, zowel privé als zakelijk. Een discofeest of een themafeest in exotische sferen? Of toch liever een authentiek countryfeest? Misschien heeft u wel behoefte aan allerlei speelmaterialen voor e kids? Wat u ook wilt, uw verjaardagsfeest, jubileum of bedrijfsopening wordt door Your Choice Catering Alkmaar volledig verzorgd, van begin tot eind.

Wat kost het?

Catering, styling, drank, entertainment en materialen: al deze zaken laat u met een gerust hart regelen door Your Choice Catering Alkmaar. Ruim twintig jaar ervaring en een aanzienlijke portie passie en gedrevenheid maken van Your Choice Catering Alkmaar uw ideale catering- en party partner. Daar komt nog bij dat wij een netwerk aan leveranciers hebben opgebouwd waardoor we u een zeer scherpe prijs kunnen bieden voor al onze diensten.

Klikt u op onderstaande link voor de volledige lijst met (ver)huurmaterialen.

Huurmaterialen (pdf)