Facebook    Twitter
Your Choice Catering Alkmaar Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Koelmalaan 568
1812 PS Alkmaar
tel. 072 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Private dinners

Ons nieuwste catering idee

GWat is er fijner dan thuis of op een andere privé locatie genieten van een top diner verzorgd door een top kok? Your Choice Catering Alkmaar maakt het mogelijk! Een private dinner in de gemoedelijke omgeving van uw eigen huis of bij vrienden, dat is genieten met een hoofdletter G.
Wat dat kost? Minder dan u denkt, dat weten wij zeker!

Eten, drinken en genieten

Your Choice Catering Alkmaar heeft eigenlijk maar een motto: uw wensen staan bovenaan en alles kan! Bij ons private dinner heeft u de touwtjes helemaal zelf in handen. Het menu, dat varieert van 3 tot 8 gangen, vult u zelf in. Vlees, vis, vegetarisch, alles is mogelijk. Your Choice Catering Alkmaar beschikt over een keukenbrigade onder leiding van een chef die in uw keuken een diner van sterrenniveau bereidt. Groentegerechten, entrecote, zeewolf en allerlei andere lekkernijen zullen tijdens het private dinner op uw bordje verschijnen. En bij dat alles hoort uiteraard een lekker glas wijn dat perfect aansluit bij wat u eet.

Menu inpressie        

Prettige sfeer

Your Choice Catering Alkmaar bezorgt u met het private dinner de avond van uw leven. Heerlijk eten en drinken in een prettige sfeer zonder dat u zich druk hoeft te maken over etiquette en tafelmanieren. Lekker thuis of bij vrienden intiem genieten van het paradepaardje uit ons cateringaanbod, dat kan Your Choice Catering Alkmaar u bieden. Ons privé diner bestaat, afhankelijk van uw wensen en uw budget, uit drie tot maar liefst acht gangen. Ieder menu onderdeel wordt bovendien op geanimeerde wijze geïntroduceerd door onze kok, zodat u precies weet wat u eet en drinkt. Your Choice Catering Alkmaar verzorgt een private dinner bij u thuis of op een andere privé locatie die al uw zinnen zal strelen!

Keuken attributen en aankleding

Your Choice Catering Alkmaar doet niet alleen uw smaakpapillen tintelen, we zorgen ook voor alle keuken attributen en materialen. Zelfs als niet alle benodigde keukentoestellen ter beschikking heeft, is dat geen enkel probleem. Mist u een oven of een grillplaat? Dan nemen wij die gewoon mee. Datzelfde geldt overigens desgewenst ook voor de aankleding. Tafellinnen, kaarsen, decoratie, wat u maar wilt, wij zorgen ervoor! Vanzelfsprekend krijgt u het servies, het bestek en de wijnglazen gratis bij het private dinner. En de amuse om u alvast in de stemming te brengen, is van het huis!

De kosten van een private dinner

Your Choice Catering Alkmaar beschouwt het private dinner, ondanks de privé omlijsting, als een sociaal gebeuren. Wij laten ons team uw privé diner verzorgen voor een gezelschap vanaf 8 personen of vanaf een bedrag van € 500,00. Van meet af aan heeft u volledige zeggenschap over het menu, zowel wat inhoud betreft als wat omvang betreft. Your Choice Catering Alkmaar past het private dinner helemaal aan uw wensen en aan uw budget aan.

Een avond lang genieten van topgerechten en lekkere wijn, dat is het private dinner van Your Choice Catering Alkmaar. Zijn er op het gebied van de wijnkeuze nog speciale wensen van uw kant? Geef het aan ons door en wij doen ons best om het wijnassortiment aan uw keuze aan te passen.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Meer weten over ons private dinner concept? Grijp dan vandaag nog de telefoon of stuur ons een mail met al uw vragen of verzoeken. Onze adviezen en offertes zijn geheel vrijblijvend en verplichten u tot niets. We staan u met alle plezier te woord!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.