Facebook    Twitter
Your Choice Catering Alkmaar Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Koelmalaan 568
1812 PS Alkmaar
tel. 072 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Alkmaar - Recepties

Een receptie die loopt als een trein dat is wat u graag wilt voor uw bedrijfsopening, huwelijksfeest of enige andere feestelijke aangelegenheid. Your Choice Catering Alkmaar is voor u de aangewezen als het erop aankomt uw receptie volledig te regelen, zowel wat de catering als de facilitaire zaken betreft. Twee decennia ervaring en expertise maken Your Choice Catering Alkmaar vakkundig en professioneel, maar bovendien voortdurend persoonlijk betrokken bij al uw wensen. De perfecte receptie begint hier, bij Your Choice Catering Alkmaar!

Net iets meer

Your Choice Catering Alkmaar levert altijd net iets meer dan een standaard receptie. Extra glans, net iets meer ambiance en net iets meer persoonlijke aandacht voor u en uw gasten. Het spreekt vanzelf dat u bij materialen als servies, glazen en bestek bij het receptie arrangement inbegrepen krijgt. Wilt u echter net iets meer exclusiviteit en stijl, dan kan Your Choice Catering Alkmaar, tegen een geringe meerprijs, dat zeker voor u verzorgen. Wilt u bijvoorbeeld speciale sfeerverlichting en aanvullende styling met betrekking tot bloemstukken, tafellinnen en ornamenten? Dat kunnen wij geheel aangepast aan uw smaak tot in de puntjes regelen.

Ons borrel aanbod

Your Choice Catering Alkmaar beschikt over drie standaard borrelassortimenten, waar u uiteraard zelf van af mag wijken als u andere ideeën heeft over de invulling van het assortiment. Met flexibiliteit en maatwerk hoog in het vaandel, is Your Choice Catering Alkmaar altijd bereid om in onderling overleg overeenstemming te bereiken over hoe uw borrel arrangement eruit ziet. Niet alleen de borrelhapjes, maar ook de drankjes en de faciliteiten passen wij aan uw wensen aan.

Ons aanbod:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Drankenarrangement

Your Choice Catering Alkmaar maakt met het drankenarrangement dat wij u kunnen aanbieden iedere receptie tot een gezellige en sociale aangelegenheid.

Op dit moment kunt u optimaal genieten vanwege de speciale actieprijs die Your Choice Catering Alkmaar hanteert met ons 'Onbeperkt Hollands Assortiment'. Deze speciale actie houdt in dat u tijdens uw receptie gedurende drie uur samen met uw gasten onbeperkt van onze drankjes geniet voor de all-inn prijs van € 7,50 per persoon.

Drankenarrangement        

Materialen

Zoals wij reeds eerder meldden, zijn alle basismaterialen bij Your Choice Catering Alkmaar in het borrel- en drankenassortiment inbegrepen bij de prijs. Niet alleen glazen, ook het bestek en het serviesgoed brengen wij zonder extra kosten mee. En het mooiste is dat u na afloop niet zelf hoeft af te wassen. Dat doen wij namelijk voor u!

Aanvullende attributen, naast de basismaterialen kan Your Choice Catering Alkmaar ook voor u regelen. Wilt u een spreekgestoelte, een catwalk of enige andere vorm van extra faciliteiten, dan regelen we dat zonder probleem. Your Choice Catering Alkmaar maakt als uw receptie beëindigd is alles binnen de kortste keren weer blinkend schoon.

Materialen        

Geschoold personeel

We begrijpen dat u tijdens de receptie het liefst uw handen vrij heeft voor uw gasten. Your Choice Catering Alkmaar beschikt over geschoold horecapersoneel dat u alle serveer- en catering taken met alle plezier uit handen. Onze mensen bewegen zich in elk gezelschap, formeel of informeel, als een vis in het water!

Your Choice Catering Alkmaar neemt met liefde de tijd om u uitgebreid te informeren over alle receptiemogelijkheden die wij voor u in petto hebben. Neem vandaag nog - vrijblijvend! - contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.