Facebook    Twitter
Your Choice Catering Alkmaar Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Koelmalaan 568
1812 PS Alkmaar
tel. 072 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Alkmaar - Walking dinner

Wat? Zijn ze bij Your Choice Catering Alkmaar een beetje in de war? Een walking dinner, dat is toch gewoon een lopend buffet? Nee, een walking dinner is nadrukkelijk géén lopend buffet. Een walking dinner dat zijn een aantal minigerechtjes naar keuze, geserveerd op handzame bordjes terwijl de gasten zich vrij door de ruimte kunnen verplaatsen. Your Choice catering Alkmaar kan een walking dinner organiseren op elke plek en voor elk gezelschap!

Mixen en genieten

Wat een walking dinner zo populair maakt, is het feit dat iedereen van een smakelijk diner geniet zonder aan een tafel gekluisterd te zijn. Your Choice Catering Alkmaar zorgt ervoor dat uw gasten lekker kunnen mixen in de ruimte en tegelijkertijd allerlei culinaire hoogstandjes geserveerd krijgen. Het eten verplaatst zich met uw gasten mee, als het ware. Onze kok bereidt ter plekke verschillende handzame gerechten die op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden. Your Choice Catering Alkmaar kan u middels een walking dinner een geweldig sprankelende avond bezorgen, die bol staat van lekker eten en drinken en een gezellige sfeer.

Bijzondere gerechtjes

Tijdens het walking dinner maakt de keukenbrigade van Your Choice Catering Alkmaar hapjes voor u en uw gasten die allesbehalve gewoontjes zijn. Bijvoorbeeld aan zalmtartaar met mierikswortel mayonaise, kwartelboutjes met truffel of een zalig geitenkaasje uit de oven. Een echte aanrader is overigens onze - inmiddels beroemde - brie-soep! Your Choice Catering Alkmaar laat u bovendien niet alleen eten en proeven met uw smaakpapillen, maar ook met uw ogen. Alle gerechten worden op een bijzondere manier gepresenteerd en met liefde opgediend.

Het aanbod aan walking dinners

Hoe u uw walking dinner samen wilt stelen, overlegt u samen met Your Choice Catering Alkmaar. Ons assortiment is bijzonder uitgebreid. Onze ervaring leert dat acht gerechtjes gelijk staan aan een volwaardig diner. Dat aantal geeft iedereen de kans om elk menu onderdeel te proeven.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Drankje erbij?

Your Choice Catering Alkmaar rust niet voordat uw walking dinner helemaal perfect is. Vandaar dat wij de geserveerde gerechten compleet maken met een drankenarrangement van formaat tegen een klein prijsje. Onze speciale actieprijs vanaf € 7,50 per persoon voor een onbeperkt drankenarrangement kunnen we u alvast aanbieden! Materialen zoals een tap, glazen en alle andere faciliteiten die bij het drankenarrangement horen, zijn bij de prijs inbegrepen. Daar drinkt u toch ook op?

Walking dinner - de kosten

Uiteraard hangt de prijs voor een walking dinner af van wat uw wensen zijn. Your Choice Catering Alkmaar kan uit ervaring stellen dat een gemiddelde prijs van € 30,00 per persoon gangbaar is. Informeer naar de precieze kosten voor uw specifieke walking dinner door vrijblijvend te bellen of door ons een mail te sturen.

Bel ons gratis op 0800 4890 489 of vul onderstaand contactformulier in.