Facebook    Twitter
Your Choice Catering Alkmaar Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Koelmalaan 568
1812 PS Alkmaar
tel. 072 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Alkmaar - Wijnproeverijen

Your Choice Catering Alkmaar kan u niet alleen van dienst zijn als het gaat om lekker eten. Ons team kan ook een boekje open doen over lekkere wijnen! Onze mensen zijn gedreven bezig met hun vak en die gedrevenheid uiten ze graag naar buiten toe. Your Choice Catering Alkmaar verzorgt daarom niet alleen de catering van uw feest, receptie of jubileum, maar we laten u middels onze wijnproeverij ook kennis maken met topwijnen.

Deel onze passie voor wijn

Your Choice Catering Alkmaar luistert uw event, of het nu een privé of een zakelijke aangelegenheid is, graag op met een wijnproeverij als onderdeel daarvan. Aangezien we niet over een eigen wijnassortiment beschikken, kunnen we de wijnproeverij niet op zichzelf aanbieden. Een wijnproeverij boekt u dus bij Your Choice Catering Alkmaar uitsluitend als onderdeel van bijvoorbeeld een familiereünie, private dinner of een andere aangelegenheid. Wilt u weten of een wijnproeverij past bij uw cateringverzoek? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op!

Wijn, kaas en brood

Bij Your Choice Catering Alkmaar bent u aan het juiste adres voor een wijnproeverij in combinatie met bijvoorbeeld een heerlijk tapastableau of een kaasassortiment. Wijn, kaas en brood vormen niet voor niets als sinds mensenheugenis de ingrediënten voor een gezellig samenzijn! Your Choice Catering Alkmaar regelt een wijnproeverij vanwege het sociale karakter dat een dergelijke activiteit heeft, het liefste voor een iets grotere groep. Heeft u er al zin in gekregen? Laat het ons weten en wij staan voor u klaar!

Wijn proeven

De wijnen die onze sommelier voor u uitkiest zijn afkomstig uit de bekende wijngebieden in Frankrijk, Duitsland en Spanje. Maar Your Choice Catering Alkmaar kijkt ook graag wat verder. Ons team presenteert daarom ook de Nieuwe Wereldwijnen aan u en uw gasten. In totaal maakt u samen met uw gezelschap kennis met ongeveer tien verschillende wijnen gedurende de drie uur die de proeverij duurt. Your Choice Catering Alkmaar voorziet u gedurende die tijd uiteraard als u dat wilt, ook van de meest smakelijke hapjes.

De kosten voor de wijnproeverij zijn € 20,- p.p. exclusief de kosten voor de sommelier.

Speciale Wijn-Spijsavond

Your Choice Catering Alkmaar heeft de vrijheid genomen om alvast een drietal keuzes aan u te presenteren wat de wijnproeverij betreft. Zoals dat altijd het geval is bij onze cateringconcepten, bent u vrij om hiervan af te wijken. In onderling overleg passen we de wijn en het eten volledig aan uw wensen en aan uw budget aan.

De 3 zorgvuldig door ons samengestelde wijn- en spijsassortimenten ziet u hier:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe